Al heel wat kilometers op de teller!

Persoonlijke begeleiding, daar stappen wij voor in, en dat al 50 jaar. 

Het was in 1968, toen Willy Peters zijn trouwe Kever voorzag van extra pedalen. Hij wilde niets liever dan mensen leren rijden op veilige manier die past bij zijn leerlingen. Ze was 18 jaar oud, net in het bezit van haar eigen roze papiertje, toen dochter Marian ook begon met het geven van lessen. Na vele kilometers nam ze in 1995 het stuur van vader Willy definitief over. Samen met partner Ton zorgt Marian ervoor dat deze Doornenburgse rijschool nog steeds met de tijd en regelgeving meegaat. Precies zoals Willy het deed, niet meer in een Kever maar in witte BMW's.

Wie komen er naast je zitten?

Marian Pere - Peters

Het is natuurlijk een voorrecht om de rijschool van mijn vader voort te zetten. Maar naast de instructeurs zijn nu ook de leerlingen van een nieuwe generatie. De laatste jaren stappen steeds vaker dochters en zoons van oud leerlingen in. Dat is niet alleen een groot compliment, het is ook heel erg leuk om deze oud leerlingen te spreken. Wanneer deze leerlingen veranderen van onhandige en onzekere beginners tot veilige, vloeiende en vlotte bestuurders, weet ik dat de gehele familie trots is. 

Ton Pere

Al sinds ik een klein jongetje was, heb ik een passie voor auto's. Deze passie werd er met het behalen van mijn rijbewijs bepaald niet minder op. Kort nadat ik Marian leerde kennen, begon ik aan de opleiding en ging ik het rijles geven combineren met mijn andere baan. Dat is nu alweer 30 jaar geleden. Dat doe ik nog steeds met dezelfde passie als toen!